Nyheter

Vil ha bedre postløsning

Norsk Redaktørforening (NR) frykter for postomdelingen av aviser med fire til seks utgivelser per uke.

NR kompetanse - her er høstmenyen

Fem kurs - i alt fra sosiale medier og tidsstyring til opphavsrett og hvordan takle klager. Og så et etisk kræsjkurs som passer for alle operative redaksjonelle ledere. Det er kursene NR tilbyr i høst.

Vil ha fritak fra Sivilforsvaret

Norsk Redaktørforening (NR) er fornøyd med at det nå åpnes for fritak fra Sivilforsvaret for journalister og redaktører.

Støtter reklame-innstramming

Norsk Redaktørforening (NR) støtter Kulturdepartementets forslag til endringer i kringkastingsloven for å hindre markedsføring av utenlandske pengespill i det norske markedet.

Velkommen til Tromsø i november

7.-8. november arrangeres NRs høstmøte i Tromsø, rett i forkant av den regionale journalistkonferansen i Nord-Norge, Svarte Natta.

Pressen får være tilstede

Dørene lukkes for publikum under den såkalte Vinstra-saken som starter i Nord-Gudbrandsdal tingrett på mandag. Pressen får være tilstede, men med visse begrensninger på referatadgangen.

Protesterer mot utlevering

Norsk PEN, Norsk Journalistlag (NJ), Norsk Presseforbund (NP) og Norsk Redaktørforening (NR) møtte i går den britiske ambassadøren til Norge, Richard Wood og overleverte et brev hvor de ber om at Wikileaks-grunnlegger Julian Assange ikke blir utlevert til USA.

Anker lukkede dører

Norsk Redaktørforening har anket en kjennelse om lukkede dører i et fengslingsmøte i Oslo tingrett. Saken har prinsipiell interesse, heter det i ankeerklæringen.

Kurs 13. juni: Er du klar når det smeller?

Torsdag 13. juni arrangerer Oslo Redaktørforening, Oslo Journalistklubb og nødetatene i Oslo kurs for sommervikarer og ferske journalister. På kurset får deltakerne gode råd om hvordan opptre på skadested, hvordan holde seg på presseetisk trygg grunn og hvordan takle å jobbe under sterkt press.