Kurset ledes av Arne Jensen, generalsekretær i Norsk Redaktørforening, Reidun Kjelling Nybø som er assisterende generalsekretær og Ken Andre Ottesen som er vaktsjef i VG og tidligere nyhetsredaktør i BA og Oppland Arbeiderblad.

Foto: NTB scanpix og Norsk Presseforbund

Unngå publiseringstabbene

Trenger du trening i etiske problemstillinger som dukker opp i redaksjonen? Vårt kræsjkurs 17. oktober er en eneste lang treningsøkt i virkelige og tenkte dilemmaer. 

Her får du juridiske og etiske huskeregler for desk og operative redaksjonelle ledere. Det blir massevis av praktiske øvelser og ”presseetikk på direkten”, i tillegg til en gjennomgang av de viktigste reglene og ”fellene”.

Dette kurset passer særlig for frontsjefer, vaktsjefer og andre operative redaksjonelle ledere.

MELD DEG PÅ HER!

Kursledere er generalsekretær i NR, Arne Jensen, assisterende generalsekretær Reidun Kjelling Nybø og VG-vaktsjef Ken Andre Ottesen. 

NR Kompetanse er Norsk Redaktørforenings kortkursserie med praktisk rettede kurs beregnet på redaksjonelle ledere. Kurset arrangeres 17. oktober 2017 på Oslo Media House i Skippergt 22 fra kl 12.00 til kl 18.00.

Kurset koster 1500 kr. NB – påmeldingen er bindende!

 I utgangspunktet er kursene beregnet på NR-medlemmer, men man kan også melde på personer i redaksjonelle lederstillinger som kvalifiserer til NR-medlemskap (typisk her er operative redaksjonelle ledere som vaktsjefer, frontsjefer og redigerere.)